Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, promite o reanimare a sistemului medical operațional

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a vizitat joi facilităţile în construcţie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.01.2018 - 15:34

În cadrul acestui spital, anul acesta va fi inaugurat primul centru integrat de medicină nucleară pentru depistarea afecţiunilor oncologice şi cardiovasculare.

"Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' va avea anul acesta primul centru integrat de medicină nucleară pentru depistarea afecţiunilor oncologice şi cardiovasculare. Astăzi, am vizitat facilităţile centrului care sunt încă în construcţie, am discutat cu doamna comandant, generalul Florentina Ioniţă, despre stadiul proiectelor de modernizare şi amenajare a clădirilor din cadrul spitalului, precum şi despre programele echipei de management pentru 2018", a scris Fifor, pe Facebook.

El a adăugat că anul 2018 va însemna şi dezvoltarea capabilităţilor medicale operaţionale, potrivit Agerpres.

"Vorbim despre 11 spitale militare, centre medicale militare de diagnostic şi tratament, de medicină navală, de transfuzie sangvină, de recuperare medicală, Institutul Naţional de Medicină Aeronautică şi Spaţială, toate fac parte din sistemul integrat de medicină militară", a explicat ministrul Apărării.

Comentarii

loading...