Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Justiţiei elaborează Codexul penal

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat pe pagina personală de Facebook, că ministerul pe care îl conduce are într-o fază avansată elaborarea Codexului penal. 5 volume a câte 1000 de pagini vor reuni toate Codurile penale din Uniunea Europeană.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 27.12.2017 - 21:42

Ministerul Justiţiei elaborează Codexul penal, care reuneşte toate codurile penale din UE şi care va fi distribuit gratuit pentru a fi folosit în "opera de legiferare", anunţul fiind făcut de către ministrul Tudorel Toader.

"Ministerul Justiţiei, prin coordonare internă şi contribuţia DIPFIE,  ", scrie Toader pe contul său de Facebook.

El adaugă că fiecare cod va fi prefaţat de principalele asemănări şi deosebiri prin raportare la Codul penal român.

"Urmând să fie publicată la editura C.H. Beck, lucrarea va fi distribuită gratuit şi va putea fi folosită în opera de legiferare, de documentare, precum şi în studierea dreptului penal comparat!", spune Toader.

Comentarii

loading...