Foto: Facebook

Mihai Fifor, secretar general al PSD: Românii au votat răul cel mai mic

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, își îndeamnă colegii din partid să analizeze semnificația votului din turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.11.2019 - 10:35

"Avem multe lucruri de îndreptat şi multe lucruri de îmbunătăţit. Votul de ieri ne-a arătat că există multe resentimente împotriva PSD. Unele au fost hrănite de ura sădită de adversarii noştri. Dar trebuie să admitem că o bună parte dintre ele se datorează greşelilor, stângăciilor sau ezitărilor noastre", a notat Mihai Fifor, secretarul general al PSD, într-un mesaj postat luni dimineață pe Facebook.

"În calitate de secretar general al PSD vreau sa le mulțumesc celor peste 3 milioane de cetățeni români care au votat ieri candidatul partidului nostru. Împreună cu voi vom începe reconstrucția PSD. Avem multe lucruri de îndreptat și multe lucruri de îmbunătățit (...) Cei peste 65% dintre românii care au votat nu l-au ales pe Iohannis pentru că l-au placut, ci pentru că l-au considerat răul cel mai mic", susține Mihai Fifor.

El nu menționează nicăieri în acest mesaj numele președintelui PSD, Viorica Dăncilă, care a pierdut alegerile pentru funcția de șef al statului.

Comentarii