Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Mihai Fifor, ministrul Apărării, întâlnire cu ambasadorul Italiei

Mihai Fifor, a exprimat vineri aprecierea pentru sprijinul pe care Italia l-a manifestat în încadrarea cu militari a Brigăzii Multinaţionale din Craiova şi a subliniat susţinerea României pentru abordarea unitară, în conceptul 360 de grade, a ameninţărilor la adresa securităţii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.02.2018 - 15:26

Ministrul s-a întâlnit vineri cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi, la Bucureşti.

"În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au abordat teme prioritare de pe agenda bilaterală, dar şi aspecte legate de cooperarea în cadrul NATO şi UE. În ceea ce priveşte contextul aliat, ministrul Fifor a exprimat aprecierea pentru sprijinul pe care Italia l-a manifestat în încadrarea cu militari a Brigăzii Multinaţionale din Craiova şi a subliniat susţinerea României pentru abordarea unitară, în conceptul 360 de grade, a ameninţărilor la adresa securităţii şi stabilităţii Alianţei Nord-Atlantice", informează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), transmis vineri Agerpres.

Ministrul român a transmis ambasadorului Giungi aprecierile sale legate de Colegiul de Apărare al NATO de la Roma, pe care l-a vizitat anul trecut, instituţie ce reprezintă un reper important în pregătirea la înalte standarde academice a specialiştilor în probleme de securitate şi apărare din ţările Alianţei şi partenere.

Comentarii

loading...