Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Mesaj trucat împotriva Gabrielei Firea: "Încălzesc toată apa caldă"

Un afiș politic despre care se poate presupune că e trucat a fost difuzat, miercuri, pe rețelele de socializare.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.08.2020 - 16:35

Afișul pare fotografiat de pe un panou electoral din București.

În afiș apare primarul general Gabriela Firea, care acum și-a depus candidatura pentru cel de-al doilea mandat, însoțită de următoarea promisiune adresată alegătorilor: "Încălzesc toată apa caldă".

Se poate presupune că fotografia Gabrielei Firea este reală, dar textul original de pe afiș a fost falsificat prin prelucrare pe calculator.

Reacțiile de pe rețeaua de socializare sugerează că românii au înțeles că este vorba de un trucaj, dar cu toate acestea imaginea a avut foarte multe redistribuiri.

Gabriela Firea nu a avut, deocamdată, nici o reacție față de această glumă electorală. 

Comentarii