5.3 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomePoliticăMembru PNL, urmaș de deținut politic, îl somează pe Orban

Membru PNL, urmaș de deținut politic, îl somează pe Orban

”Bună dimineața domnule președinte,

Sunt urmaș al unui luptator anticomunist din Tara Fagarasului, bunicul meu fiind detinut politic. Totodată sunt membru în PNL Municipiul Făgăraș având funcția de membru în BPL.

Folosesc aceasta cale pentru a vă comunica tristetea care ne-a cuprins la publicarea în mediul online a deciziei de eliberare din funcția de subsecretar de stat în guvern a domnului Octav Bjoza.

Aceasta decizie întinează foarte tare memoria rezistenței anticomuniste, iar ca partid ce a suferit din aceleași motive nu cred că trebuie sa ne legăm imaginea de o astfel de eroare strategică.

Cu astfel de mișcări se pierde complet contactul cu fundația traditională a partidului.

Prin urmare vă solicit ca din calitatea de Președinte PNL și Președinte al Camerei Deputatilor să întreprindeți toate demersurile necesare reconsiderării deciziei luate de către domnul prim-ministru Florin Cîțu.

Va mulțumesc!”, este mesajul transmis astăzi de către Cristian Urs, membru PNL Brașov, către președintele PNL, Ludovic Orban, după demiterea lui Octav Bjoza din funcția de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în Romania în perioada 1945-1989.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Disoluția unui partid de laborator/ “Cine nu sare ia condamnare!”

Liderii tefeliștilor n-au mai sărit demult. După lansarea acuzațiilor de corupție formulate de DNA la adresa lui Vlad Voiculescu și a Ioanei Mihăilă, USR-ul s-a...

Rusia – Ucraina, ziua 644: Stoltenberg subliniază diferențele dintre conflictele din Ucraina și Gaza

Şeful NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că dreptul internaţional trebuie să se aplice în toate conflictele, dar că războaiele din Ucraina şi Gaza sunt...

SUA va prelua, de anul viitor, controlul Portului Constanța

Autoritatea Vamală Română, condusă de președintele Ioan Cupă, a făcut astăzi un anunț, oarecum surprinzător, prin care Statele Unite ale Americii vor prelua...
Ultima oră
Pe aceeași temă