13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăPoliticăMembru PNL, urmaș de deținut politic, îl somează pe Orban

Membru PNL, urmaș de deținut politic, îl somează pe Orban

”Bună dimineața domnule președinte,

Sunt urmaș al unui luptator anticomunist din Tara Fagarasului, bunicul meu fiind detinut politic. Totodată sunt membru în PNL Municipiul Făgăraș având funcția de membru în BPL.

Folosesc aceasta cale pentru a vă comunica tristetea care ne-a cuprins la publicarea în mediul online a deciziei de eliberare din funcția de subsecretar de stat în guvern a domnului Octav Bjoza.

Aceasta decizie întinează foarte tare memoria rezistenței anticomuniste, iar ca partid ce a suferit din aceleași motive nu cred că trebuie sa ne legăm imaginea de o astfel de eroare strategică.

Cu astfel de mișcări se pierde complet contactul cu fundația traditională a partidului.

Prin urmare vă solicit ca din calitatea de Președinte PNL și Președinte al Camerei Deputatilor să întreprindeți toate demersurile necesare reconsiderării deciziei luate de către domnul prim-ministru Florin Cîțu.

Va mulțumesc!”, este mesajul transmis astăzi de către Cristian Urs, membru PNL Brașov, către președintele PNL, Ludovic Orban, după demiterea lui Octav Bjoza din funcția de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în Romania în perioada 1945-1989.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cresc importurile de electricitate din Ucraina după atacurile rusești

Importurile zilnice de electricitate din Ucraina vor atinge cel mai ridicat nivel din acest an, după ce o serie de atacuri cu rachete rusești...

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă