Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mazăre, dezarmat de procurori. Decizie de ultimă oră a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța

O nouă lovitură pentru fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Decizia a fost luată în instanţă.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 15.04.2018 - 18:19

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au cerut magistraţilor să dispună confiscarea unui pistol tip revolver deţinut de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre.

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus confiscarea armei neletale, pistol tip revolver, marca GAMO, calibru 4,5 mm, cu seria 04-5C-016861-97, cu aer comprimat, a două butelii CO2 pentru arme cu aer comprimat şi a unei cutii metalice cu alice 4,5 mm, având capac roşu, inscripţionată UMAREX, obiecte aflate la Camera de Corpuri Delicte din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, conform dovezii seria CT-279604 din data de 27.01.2016, potrivit publicației adevarul.ro.

Comentarii