Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vanghelie dezlănțuit: "Ghiță se visa premier. Gabriel Oprea este, în felul lui, hoțoman"

Fostul primar PSD al Sectorului 5, iese din nou la rampă şi lansează acuzaţii la adresa unor foşti colegi de partid. Referindu-se la alegerile prezidenţiale din 2014, Vanghelie a prezentat, în direct la Antena 3, un scenariu spectaculos.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 18.03.2018 - 18:47

Fostul primar PSD al Sectorului 5, iese din nou la rampă şi lansează acuzaţii la adresa unor foşti colegi de partid. Referindu-se la alegerile prezidenţiale din 2014, Vanghelie a prezentat, în direct la Antena 3, un scenariu spectaculos.

Potrivit lui Vanghelie, Sebastian Ghiţă ajunsese în 2014 să aibă aspiraţii politice majore. Patronul România TV se visa prim-ministru, după ce prietenul său Victor Ponta ar fi ajuns preşedinte. Mai mult, fostul primar a afirmat că Ponta ar fi mers pe mâna lui Ghiţă, pentru că George Maior, un alt nume vehiculat pentru şefia Guvernului, avea probleme cu alcoolul.

"Eu cred că Ponta îl punea pe Ghiţă prim-ministru, nu pe Maior. Maior avea anumite disfuncţionalităţi. Gusta câte un whisky de la 8-9 dimineaţa. Pe la 10-11 era o problemă. Domnul Ponta ştia disfuncţionalităţile astea", a afirmat Marian Vanghelie, la Antena 3.

În interviu, Victor Ponta a afirmat că a avut o discuţie cu George Maior, înainte de prezidenţialele din 2014, pentru funcţia de prim-ministru, însă şeful SRI de la acel moment a refuzat.

Marian Vanghelie a vorbit la ”Adevăruri de viață” despre relația sa cu Gabriel Oprea și cum a ajuns acesta în vârful politicii, deși niciodată nu a fost considerat o persoană inteligentă, ci dimpotrivă, i se spunea ”minte mică”.

"I s-a dat putere din mai multe zone. A fost prefect, a început o bătălie cu Dan Ioan Popescu. Fără să vreau am fost de partea lui DIP. Discuțiile dintre ei erau protocolare, s-a încercat să i se facă dosare lui DIP. El a încercat să ia primarii de partea lui, prin diferite tertipuri. Pe mine nu m-a prins. A început să urle și să mă înjure. Evident, mă descurc la lucrurile astea. El este, în felul lui, hoțoman. El se juca foarte bine. Nici eu nu am carte. Mie mi-a plăcut să fur din viață lucrurile care mă reprezintă" a spus Marian Vanghelie.

Comentarii