Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Maria Grapini îl pune la punct pe Laszlo Tokes în plenul de la Strasbourg

S-au tulburat apele la Strasbourg, iar aceasta din cauza intervențiilor lui Laszlo Tokes și Mariei Grapini, pe fondul recentelor neînțelegeri diplomatice între România și Ungaria.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2018 - 19:54

Laszlo Tokes face din nou valuri. Acesta s-a plâns Europei că România... vrea să-l spânzure, supralicitând evident declarațiile in extremis ale lui Tudose.

Umanista Maria Grapini a ținut să-i dea o replică lui Tokes, s-a înscris la cuvânt și a punctat ferm.

“Domnul Tokes ar trebui să-și ceară scuze pentru afirmațiile făcute, pentru că eu am informat, de ieri, Parlamentul, în cadrul declarațiilor politice! În Budapesta, Ambasada României a fost profanată, stema și însemnele Statului Unitar Român au fost date la o parte și acoperite cu alte materiale textile, care nu sunt recunoscute ca și steaguri! Acel Ținut Secuiesc, despre care tot vorbește Laslo Tokes, nu a fost niciodată independent și solicită, în anul Centenarului - când România va sărbători, la 1 decembrie, Marea Unire și crearea Statului Român Independent - separarea de țară!


Solicit ca PE să se implice și să explice statul maghiar cum e posibil ca o ambasadă să nu fie păzită, cum este profanată ea și însemnele ei!”, a declarat, în plenul Parlamentului de la Strasbourg, europarlamentarul PPU-sl, citat de publicația EVZ.

Comentarii

loading...