10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu: Toți Duduienii galbeni din Guvern – la pușcărie!

Marcel Ciolacu: Toți Duduienii galbeni din Guvern – la pușcărie!

Marcel Ciolacu îi vrea după gratii pe liderii PNL din țară care negociază intens cu primari PSD să-i coopteze în echipa lor. El îi acuză de mentalitate mafioată atunci când trec la amenințări la adresa primarilor care nu cedează dorințelor de a se înscrie în PNL.

„Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PNL spune că Guvernul nu are bani pentru măști de protecție, pentru dublarea alocațiilor copiilor, pentru majorarea pensiilor dar promite primarilor PSD că le va da bani pentru investiții dacă se înscriu în PNL.

„Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.”, susține Ciolacu.

Social-democratul a anunțat că PSD va depune plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care „au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității!”

„Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, a încheiat Marcel Ciolacu.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă