Foto: Octav Ganea, INQUAM PHOTOS

Marcel Ciolacu: Sunt doi loseri care au pierdut alegerile și care vor șefia la Camera Deputaților

Marcel Ciolacu, liderul PSD, spune că miza negocierilor este șefia Camerei Deputaților, cea pentru care se luptă liderii PNL și USR, fostul premier Ludovic Orban și Dan Barna.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2020 - 10:01

„Sunt doi lideri politici - Ludovic Orban şi Dan Barna, doi loseri, amândoi au pierdut alegerile - care vor să obţină şefia de la Camera Deputaților ca să se salveze în interiorul partidului. Nu există altă miză a acestor negocieri. Indiferent care dintre ei nu o să fie şef la Cameră va fi schimbat de la partid.”, este convins Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a catalogat întâlnirile dintre PNL, USR-PLUS și UDMR drept „mascaradă de negocieri” de vreme ce nu se discută pe tema unui viitor program de guvernare comun ci doar pe împărțirea funcțiilor cheie.

„Acolo nu e nicio negociere. Aţi văzut vreun program de guvernare, vreo soluţie? Aţi auzit, au ieşit cu ceva înaintea românilor, despre sănătatea românilor?”, a mai spus Marcel Ciolacu, care a adăugat că la întânirea de luni de la Palatul Cotroceni social-democrații îi vor transmite lui Klaus Iohannis că nu-l acceptă ca viitor premier decât pe Alexandru Rafila.

Comentarii