Marcel Ciolacu: Se pare că asistăm la o confiscare a votului românilor

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat că joi după-amiază, în ședința Consiliului Politic Național al partidului, Alexandru Rafila va fi votat ca propunere de premier din partea social-democraților.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 10.12.2020 - 13:01

„În acest moment, PSD are 110 mandate la Camera Deputaţilor şi 48 de mandate la Senat. E partidul cu cele mai multe mandate şi de aceea eu rămân surprins de modul de abordare al negocierilor şi felul în care interpretează preşedintele Iohannis Constituţia. Se pare că asistăm la o confiscare a votului românilor şi o gaşcă de pierzători vor să îşi transforme acest vot de blam oferit de români într-o victorie.”, a spus joi Marcel Ciolacu, într-o emisiune la Digi 24.

Rugat să comenteze pe tema desemnării lui Florin Cîțu ca viitor premier al României, liderul PSD nu a ratat ocazia de a-i ataca pe liberalii care au asigurat guvernarea în ultimul an.

„Noi vorbim de acelaşi Florin Cîţu care a îngropat HORECA, IMM şi absolut tot. Vorbim de acelaşi Florin Cîţu care a făcut 75 de miliarde împrumuturi. Vorbim de acelaşi Florin Cîţu care închide deficitul de aproape 10%. Nu pot să realizez cum USR va participa la o guvernare cu penalii PNL şi cu domnul Cîţu care este groparul României şi al economiei româneşti. Propunerea noastră clară este domnul Alexadru Rafila.”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Comentarii