20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu se leagă că nu va susține un nou guvern PNL

Marcel Ciolacu se leagă că nu va susține un nou guvern PNL

Referindu-se la faptul că anterior spusese că PSD nu va propune premier, în cazul în care guvernul cade ca rezultat al adoptării moţiunii de cenzură, că PSD va veni cu o propunere de prim-ministrul din afara partidului. De asemenea, el a negat informaţiile referitoare la existenţa unei înţelegeri cu Ludovic Orban, scrie News.ro.

”Sunt sigur că acum avem voturile necesare să treacă moţiunea de cenzură”, a aprecizat Marcel Ciolacu.

Deputatul Georgian Pop, plecat la Pro România în urmă cu un an, partid pe care l-a părăsit la sfârşitul anului trecut, se întoarce în  PSD, pe ale cărui liste a fost ales.

El a spus că se pare că PSD va veni cu o propunere de prim-ministru din afara partidului, deşi anunţase că nu va face o propunere de premier, în cazul în care Guvernul cade ca urmare a moţiunii de cenzură.

Întrebat cine va fi premier,  Marcel Ciolacu a declarat: ”Îmi pare rău că preşedintele României s-a antepronunţat şi a spus că o să vină cu aceeaşi propunere, în persoana domnului Orban. Am avut o discuţie foarte aplicată împreună cu colegii mei din ţară şi din Parlament şi se pare că vom veni cu o propunere de prim-ministru, din afara partidului, Şi nu este domnul ambasador al Statelor Unite”.

El a negat că l-ar vota pe Ludovic Orban premier, iar în ceea ce priveşte susţinerea lui Sorin Grindeanu pentru aacest post, liderul PSD a susţinut că nu a existat o discuţie cu acesta.

”Nu voi vota niciodată un guvern PNL şi nu o să recomand cât timp sunt preşedinte interimar să voteze vreodată pe Orban prim-ministru”, a ţinut să sublinieze liderul social-democrat.

Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...
Ultima oră
Pe aceeași temă