Marcel Ciolacu: ”Orban cu pandemia la Guvern, împărţind candidaturi în stânga şi-n dreapta!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, într-o postare pe facebook, negocierile PNL - USR - PLUS desfășurate în sediul Guvernului, apreciind că premierul a transformat Guvernul ”mai întâi în cârciumă şi acum în sediu de partid”.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2020 - 12:36

”Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală”, declară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

”Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid.

În loc să-și bată capul pentru a repara situația dezastruoasă din #DSP-urile căpușate de toate rudele și pilele liberale, Orban negociază politic funcții.

În loc să discute despre investiții, spitale, șomaj, alocații și pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul #obiectiv al PNL de când a venit la guvernare”, a mai afirmat președintele PSD.

Citește totul despre:

Comentarii