Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Manda, Comisia SRI: "Am solicitat un răspuns nesecretizat de la SRI, dar am primit unul secret"

Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a precizat că Serviciul a transmis un răspuns clasificat privind sistemul de repartizare aleatorie a dosarelor în Justiţie, el arătând că, la rândul său, Comisia a solicitat un răspuns nesecret, privind vulnerabilităţile identificate.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 06.02.2018 - 19:59

Am primit un răspuns privind sistemul de repartizare aleatorie a dosarelor în justiţie. SRI a răspuns despre posibile vulnerabilităţi, într-un document secret. Am solicitat răspuns nesecret cu vulnerabilităţi şi beneficiarii care au primit informaţii despre vulnerabilităţi”, a spus Manda.

El a reiterat faptul că în cadrul audierilor desfăşurate de Comisia SRI s-au adus în discuţie aceste vulnerabilităţi şi a făcut referire la audierea lui Ovidiu Puţura.

„În discuţiile cu domnul Puţura, a spus de vulnerabilităţi, că la vremea în care era secretar de stat (în ministerul Justiţiei, n.r.), responsabil cu securitatea a avut astfel de înştiinţări, se ştia la nivelul SRI. Am vrut să ştim dacă s-a ştiut la nivelul SRI, dacă s-au identificat vulnerabilităţi, dacă au fost informaţi beneficiarii”, a spus Manda.

Comentarii

loading...