6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăMai mulți membri PSD vor șeful Comisiei SRI, la Europarlamentare

Mai mulți membri PSD vor șeful Comisiei SRI, la Europarlamentare

Cei cinci lideri PSD din regiunea Oltenia, Paul Stănescu (Olt), Aladin Georgescu (Mehedinţi), Constantin Rădulescu (Vâlcea), Claudiu Manda (Dolj) şi Mihai Weber (Gorj) au semnat, marţi, o scrisoare adresată Comitetului Executiv Naţional al PSD prin care cer ca în primele cinci poziţii ale listei la alegerile europarlamentare să figureze şi Claudiu Manda.

Contactat de Mediafax, Manda a confirmat existenţa scrisorii.

„Vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru susţinere”, a declarat Claudiu Manda.

Liviu Dragnea a declarat duminică, la Târgu Jiu, că nu a promis nimănui niciun loc pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, însă a precizat că îl susţine în competiţie pe senatorul Cladiu Manda pentru că e un om „fără frică”.

Lista pentru alegerile europarlamentare va fi finalizată pe 15-20 martie, a anunţat pe 18 februarie, preşedintele PSD Liviu Dragnea. De asemenea, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a spus că partidul său va propune listă separată de PSD la europarlamentare.

Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida la europarlamentare social-democraţii Victor Negrescu, Claudiu Manda şi Rovana Plumb.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai. Pe 15 februarie, Guvernul a adoptat cadrul general al măsurilor şi calendarul pentru europarlamentare, potrivit căruia termenul pentru depunere a candidaturilor la alegeri este până la data de 28 martie.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă