10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPolitică„Luni demisionez din PSD!” Reacție după alegeri a deputatului Todor

„Luni demisionez din PSD!” Reacție după alegeri a deputatului Todor

Deși se prea poate ca această decizie să fie doar una de moment, la nervi, Todor a insistat că nu se va răzgândi și că va da curs demisiei sale în cursul zilei de luni. Adrian Todor a punctat că va demisiona atât din grupul parlamentar cât și din partid. Cu toate că deputatul Florin Tripa – proaspăt ales președinte executiv PSD Arad, i-a sugerat lui Todor să nu ia o decizie „la cald”, Todor a plecat de la ședința de alegeri subliniind că va demisiona.

Adrian Todor a fost unul dintre susținătorii candidaturii lui Dorel Căprar și a considerat că alegerile de acum 2 săptămâni ar fi trebuit să fie validate, iar acum a invocat mai multe articole din statutul partidului care ar invalida conferința. Rămâne de văzut, însă, dacă Todor se va răzgândi până luni și va alege să facă parte în continuare din PSD chiar dacă echipa pe care o susținea a pierdut.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă