„Luni demisionez din PSD!” Reacție după alegeri a deputatului Todor

Adrian Todor a avut cea mai vehementă reacție după alegerea noii conduceri a PSD Arad. Deputatul arădean a răbufnit după numărarea voturilor și a punctat: „Luni demisionez din PSD!”.

Share

Rl online 0 comentarii

23.02.2020 - 14:42

Deși se prea poate ca această decizie să fie doar una de moment, la nervi, Todor a insistat că nu se va răzgândi și că va da curs demisiei sale în cursul zilei de luni. Adrian Todor a punctat că va demisiona atât din grupul parlamentar cât și din partid. Cu toate că deputatul Florin Tripa – proaspăt ales președinte executiv PSD Arad, i-a sugerat lui Todor să nu ia o decizie „la cald”, Todor a plecat de la ședința de alegeri subliniind că va demisiona.


Adrian Todor a fost unul dintre susținătorii candidaturii lui Dorel Căprar și a considerat că alegerile de acum 2 săptămâni ar fi trebuit să fie validate, iar acum a invocat mai multe articole din statutul partidului care ar invalida conferința. Rămâne de văzut, însă, dacă Todor se va răzgândi până luni și va alege să facă parte în continuare din PSD chiar dacă echipa pe care o susținea a pierdut.

Citește totul despre:

#psd #arad #lazi

Comentarii