Ludovic Orban: "Tudose este un alt Dragnea, dar de Brăila"

„Orice discuţie cu "Tudorel" Tudose pe marginea legilor justiţiei este inutilă. PNL l-a somat să se implice încă înainte de adoptare şi nu a făcut nimic. Tudose este doar un alt Dragnea... de Brăila”, a scris preşedintele PNL pe pagina sa de Facebook.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 27.12.2017 - 22:52

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că orice discuţie cu ”Tudorel” Tudose despre legile justiţiei este inutilă şi susţine că premierul ”Tudose este doar un alt Dragnea... de Brăila”.

„Orice discuţie cu «Tudorel» Tudose pe marginea legilor justiţiei este inutilă. PNL l-a somat să se implice încă înainte de adoptare şi nu a făcut nimic. Tudose este doar un alt Dragnea... de Brăila”, a scris preşedintele PNL pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanţii organizaţiilor civice care s-au întâlnit miercuri cu premierul Mihai Tudose au anunţat, la finalul discuţiilor, că rezultatul nu este îmbucurător şi că, din punctul lor de vedere, soluţia este continuarea protestelor până când vor fi oprite cele trei legi ale justiţiei, precum şi modificările la Codurile penale.

Comentarii