37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăLudovic Orban pledează pentru alegeri anticipate

Ludovic Orban pledează pentru alegeri anticipate

„Primul obiectiv este căderea guvernului. Cine nu se asociază este de fapt complicele acestui guvern”, a declarat Ludovic Orban.

Pe de altă parte, liderul liberal a spus că sunt de preferat alegeri anticipate după alegerile prezidențiale sau dacă pică guvernul. „Vom încerca să provocăm alegeri anticipate”, a spus Ludovic Orban. Pentru aceasta, el a spus că fie se va încerca un acord politic, fie se va recurge la procedura constituțională prin care sunt posibile alegerile anticipate.

”Parlamentul actual este rezultatul votului din decembrie 2016, chiar dacă prin traseism au mai plecat PSD-işti, s-au dus la Pro România sau au plecat unii pe la ALDE. Structura actualului Parlament este o structură care, după opinia mea, aproape nu are capacitatea de a genera o guvernare responsabilă, care să dea cu adevărat un program de reparare a stricăciunilor în primă fază şi care să reaşeze toate echilibrele economice”, a explicat Ludovic Orban de ce, în opinia sa, sunt de preferat alegerile parlamentare anticipate.

 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă