FOTO: INQUAM PHOTOS

Ludovic Orban: Nu mai hotărăsc parlamentarii născuți din pixul lui Dragnea

Premierul Ludovic Orban nu se teme de moțiunea de cenzură și atrage atenția PSD că documentul trebuie depus în timpul sesiunii parlamentare, nu în vacanța parlamentară.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 17.08.2020 - 14:04

Ludovic Orban a reacționat la anunțul PSD de introducere a unei moțiuni de cenzură împotriva Cabinetului pe care îl conduce. Premierul consideră că trântirea Guvernului în acest moment reprezintă un gest iresponsabil, lipsit de logică și împotriva interesului României.

„Moţiunea de cenzură este încă un act iresponsabil din partea PSD. Este o atitudine care riscă să arunce în aer România. Să pună mâna pe putere ca să organizeze ei alegerile locale şi parlamentare. Să fure la vot şi să folosească toate instituţiile statului pentru interesele lor electorale. Ceea ce nu ştiu ei că românii vor hotărî cine va conduce România în următorii 4 ani de zile. Nu mai hotărăsc parlamentarii născuţi din pixul lui Dragnea.”, a afirmat Ludovic Orban.

Președintele PNL a adăugat că este un om deschis dialogului și că va discuta cu toți parlamentarii care au, cităm „...o urmă de responsabilitate, care nu înţeleg nici ei acest demers politicianist.”, și s-a declarat optimist că moțiunea de cenzură nu va fi adoptată.

„Momentul depunerii moţiunii mi se pare absurd. Şi-au pierdut complet busola? Nu mai sunt în stare să citească Constituţia? Să depui moţiune în vacanţă parlamentară când ea se depune, constituțional în sesiune parlamentară...”, a mai spus Orban.

Comentarii