Ludovic Orban, despre vaccinare: „Reprezintă singura cale pentru a reveni la o viaţă normală”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că a luat decizia de a se vaccina anti-COVID-19 pentru a transmite românilor că nu există niciun risc şi este singura cale de a reveni la o viaţă normală.

Share

Rl online 0 comentarii

19.01.2021 - 11:21

„Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare şi că vaccinarea cetăţenilor români reprezintă singura cale pentru a reveni la o viaţă normală, pentru a putea relua procesul de creştere economică şi pentru a putea să ne reluăm viaţa în condiţii de normalitate”, a spus Orban.

El a adăugat că această campanie de vaccinare este „fundamentală pentru evoluţia ulterioară a societăţii româneşti şi a economiei”.

„Apreciez solidaritatea în abordarea campaniei de vaccinare la nivel european, în faptul că la nivel european Comisia Europeană s-a implicat extrem de serios pentru a susţine procesul de vaccinare în toate ţările Uniunii Europene. Deja există două vaccinuri aprobate, cantitatea de vaccinuri disponibilă pentru România va creşte în timp. De asemenea, capacitatea, infrastructura, logistica necesară va permite vaccinarea unui număr din ce în ce mai mare de cetăţeni români astfel încât într-un timp cât mai scurt să reuşim să învingem pandemia”, a precizat Ludovic Orban.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, s-au vaccinat, marţi, anti-COVID-19, la Centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. 

Comentarii