Ludovic Orban, despre datoria publică: PSD-ALDE ne fură şi viitorul

Datoria publică a României a crescut, în 2017, cu 5,5 miliarde de euro, iar toţi banii au fost azvârliţi în pomeni electoraliste, nefiind construit niciun spital sau niciun tronson de autostradă, a afirmat, sâmbătă, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Teodora Cimpoi 0 comentarii

14.04.2018 - 14:51

„PSD-ALDE ne fură şi viitorul. În 2017, datoria publică a României (adică a fiecărui cetăţean român) a crescut cu 5,5 miliarde de euro. În condiţiile în care PSD nu a construit nimic, niciun tronson de autostradă, niciun spital nou, nicio capacitate nouă de producţie, niciun tronson nou de cale ferată, nicio hidrocentrală nouă, nimic. Toţi banii au fost azvârliţi în pomeni electoraliste”, se arată într-o postare a liderului PNL de pe Facebook.

Potrivit liderului PNL, în 2018, „după cum arată bugetul şi promisiunile PSD-ALDE, estimările privind creşterea datoriei publice sunt între 7 şi 9 miliarde de euro.

„În fiecare an în care vor mai sta la putere vor creşte şi mai mult această datorie. Iresponsabilii care ne conduc astăzi acţionează după principiul după noi, potopul. Ne pun în cârcă nouă şi copiilor noştri această povară, care va afecta negativ veniturile fiecărui român pe termen mediu şi lung. Acesta este preţul pe care îl plătim pentru indiferenţă şi neparticipare la viaţa publică şi la vot. Data viitoare mergeţi la vot şi să nu îi mai votaţi niciodată!”, a adăugat Ludovic Orban.

Comentarii