Ludovic Orban anunţă noi negocieri cu societatea civilă şi partidele parlamentare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că săptămâna viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civilă şi partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de învestitură a Guvernului.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 19.10.2019 - 17:22

Orban se aşteaptă la boicot din partea PSD, dar crede că noul Guvern va primi votul Parlamentului.

”Luni şi marţi sunt consultările cu societatea civilă, de fapt, continuă consultările cu societatea civilă şi cu instituţii importante în arhitectura statului român, după care miercuri şi, dacă e necesar şi joi, vom avea discuţiile din runda a doua pentru a stabili clar planul de abordare a votului de învestitură”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta a anunţat că se aşteaptă la un boicot din partea PSD.

”Ne aşteptăm la un boicot din partea PSD şi vom veni cu o strategie de a trece peste acest boicot ruşinos, penibil pe care încearcă să-l facă PSD pentru a menţine în mod nelegitim la putere rămăşiţele unui guvern eşuat şi care a fost demis prin moţiune de cenzură”, a mai spus Orban.

Premierul desemnat a precizat că se aşteaptă ca Guvernul să treacă de votul Parlamentului.

Sâmbătă, liberalii au avut o şedinţă la sediul central al partidului, la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis, aminteşte News.ro. 

Vineri se împlineşte termenul de zece zile în care premierul desemnat trebuie să ceară votul Parlamentului pentru Guvernul nou constituit.

Comentarii