Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lucrările Comisiei pentru alegerile din 2009 nu vor mai fi publice

Preşedintele comisiei speciale de anchetă a Senatului şi Camerei pentru verificarea aspectelor ce ţin de organizarea alegerilor din 2009, Oana Florea, a venit cu explicaţii după ce a decis ca lucrările comisiei să nu mai fie publice.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 22.01.2018 - 12:15

"Am văzut că atunci când oamenii ştiu că sunt filmaţi, au două atitudini: fie sunt mai reţinuţi şi nu spun ce gândesc, fie vor să iasă în faţă, să fie vedete. Am considerat că este util pentru aflarea adevărului să dai un minim confort. Am stipulat şi posibilitatea de a fi publică şedinţa, la cererea comisiei.", a declarat Florea într-o conferinţă de presă.

Întrebată însă dacă decizia de a trece la secret lucrările comisiei nu afectează, cumva, şi transparenţa de care vorbea Guvernul şi Parlamentul, Florea a spus:  "Consider că este mult mai important să-ţi faci treaba şi să afli adevărul decât să faci absolut orice dezbatere publică. Noi am lucrat cu uşile deschise tot timpul, însă nu ştiu dacă a fost un lucru bun. Aceasta este opinia mea şi parlamentarii pot aduce amendamente."

Comentarii

loading...