Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lucian Șova, despre CNAIR: Rutina şi-a pus amprenta

Lucrurile în Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) funcţionează în umbra unei rutine care, din păcate, şi-a pus amprenta în ultimii ani asupra activităţii instituţiei, le-a transmis ministrul Transporturilor, Lucian Şova, directorilor din CNAIR.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

12.03.2018 - 14:48

Declarația a avut loc în cadrul unei întâlniri organizate luni, potrivit unei postări a ministerului de resort pe propria pagină de Facebook.

"Ritmul este lent. Vă cer tuturor celor de faţă şi celor pe care îi coordonaţi să manifestaţi proactivitate. Nu mi s-a părut că în companie lucrurile funcţionează decât în umbra unei rutine care, din păcate, şi-a pus amprenta în ultimii ani asupra CNAIR. De acum, vor avea o nouă şansă exclusiv cei care au determinare şi care vor să-şi schimbe atitudinea faţă de instituţia care le plăteşte salariile. Aştept ca schimbarea atitudinii să se vadă în rezultatele pe care le generaţi'', a spus Şova.

Conform sursei citate, ministrul Transporturilor a solicitat o monitorizare a activităţii de pe fiecare şantier în parte şi a impus discuţii săptămânale, atât cu regionalele, cât şi cu antreprenorii care au contract cu CNAIR, potrivit AGERPRES.

Citește totul despre:

#rutina #sova #CNAIR

Comentarii

loading...