Foto: Arhivă

Liviu Pleşoianu i-a găsit o nouă poreclă lui Gabriel Oprea

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu lansează un atac neașteptat la adresa lui Gabriel Oprea, anunţând că i-a găsit fostului ministru o nouă poreclă.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2018 - 20:00

”Pentru că tot se vorbește mult zilele astea despre generalu' Oprea, cred că e bine să facem apel la MEMORIE. Iată-l pe marele general în toată SPLENDOAREA caracterului său, iată cât de... FLEXIBIL se dovedește a fi, cum cu o parte a feței pupă și cu cealaltă scuipă. Chiar așa, am putea să-i spunem Generalu'-FLEXI! Acest fragment VIDEO, care prezintă două momente (2010 și 2014), constituie proba supremă a caracterului celui care, în toate împrejurările, a acționat "pentru interesul național":

Generalu', în 2010: "Victor Ponta nu are nimic sfânt! Am plecat din PSD și mi-am dat demisia din funcția de ministru pentru că n-am vrut să aduc CRIMA ORGANIZATĂ în Guvern! Și știe bine acest lucru Victor Ponta!"

Generalu', în 2014: "Victor Ponta a imprimat o altă mentalitate în politica românească! A venit cu o VIZIUNE proaspătă și CORECTĂ! A dat României o voce! Cu adevărat lipsit de trecut și cu o privire orientată clar și cu hotărâre spre viitor!", arată Liviu Pleșoianu, citat de site-ul stiripesurse.ro.

Citește totul despre:

#oprea #plesoianu #lazi

Comentarii