Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea va fi audiat în Comisia de Apărare din Senat, în legătură cu acuzațiile la adresa SPP

Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, liberalul Marcel Vela, a anunțat luni că îl va chema la audieri pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a prezenta probe legate de acuzaţiile pe care social-democaraţii le aduc SPP.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 05.02.2018 - 16:01

"Pentru a închide un subiect delicat şi fierbinte, având în vedere că până astăzi nu există o sesizare instituţională la comisie legată de aceste aspecte, am decis să invităm săptămâna viitoare pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, astfel încât să ne prezinte dovezile concrete privind aceste acuzaţii şi decizia care a luat-o împreună cu colegii social-democraţi de a renunţa la serviciile SPP. După această audiere, în funcţie de ce se documentează, probează în cadrul comisiei, putem să continuăm audierile cu domnul viceprim-ministru Stănescu să ne prezinte acel personaj discret care a avut discuţii legate de siguranţa naţională şi nu în ultimul rând chiar cu premierul României, care aşa cum ştiţi este vicepreşedintele CSAT, şi această decizie a renunţa la serviciile SPP poate pune în nesiguranţă documente clasificate din CSAT", a declarat Marcel Vela, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Liberalul a precizat că în funcţie de probele şi dovezile care vor fi oferite comisiei este posibil ca şi şeful SPP, Lucian Pahonţu, să fie invitat la audieri.

Comentarii