Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Liviu Dragnea reclamă faptul că a fost împiedicat să voteze

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat în închisoare, a depus plângere pe motiv că nu i s-ar fi asigurat dreptul de a vota la alegerile prezidențiale din România.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.11.2019 - 10:34

Liviu Dragnea, fost președinte al PSD și fost președinte al Camerei Deputaților, a depus o plângere la Juidecătoria Sectorului 5 în care reclamă faptul că nu i s-a permis să voteze, nici pe 10 noiembrie nici pe 24 noiembrie 2019. 

Liviu Dragnea este acum încarcerat în penitenciarul Rahova. El a solicitat să-i fie trimisă urna mobilă în penitenciar, dar i s-ar fi răspuns că dreptul de a vota i-a fost interzis prin sentință judecătorească.

Liviu Dragnea susține însă că i-a fost interzis doar dreptul de a candida, nu și dreptul de a-și exprima votul.

Amintim că Liviu Dragnea este cel a propulsat-o pe Viorica Dăncilă în ierarhia PSD. Cu toate acestea, Viorica Dăncilă a declarat, înaintea primei zile a alegerilor (10 noiembrie), că ea nu-l va grația pe Liviu Dragnea, dacă va fi aleasă președinte al României.

Comentarii

loading...