FOTO: infoialomita.ro

Liviu Dragnea nu a reușit să dizolve PSD

Tribunalul București a respins cererea lui Liviu Dragnea de dizolvare a PSD, partid pe care l-a controlat cu o mână de fier până să ajungă în spatele gratiilor.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2020 - 10:12

Liviu Dragnea a pierdut în fața Tribunalului București în tentativa de a dizolva Partidul Social Democrat. Instanța a refuzat solicitarea motivând că aceasta a fost făcută de o persoană fără calitate procesuală.

„Instanța respinge primul capăt de cerere ca neîntemeiat. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantului în ceea ce priveşte capătul de cerere vizând dizolvarea pârâtului Partidul Social Democrat (PSD). Respinge capătul de cerere vizând dizolvarea pârâtului Partidul Social Democrat (PSD) ca fiind formulat de o persoană lipsită de calitate procesuală. Ia act că pârâtul Partidul Social Democrat (PSD) a solicitat cheltuieli de judecată pe cale separată.”, se arată în decizia Tribunalului București.

Liviu Dragnea are la dispoziție 30 de zile de la comunicare pentru a face apel împotriva deciziei de respingere a solicitării dizolvării PSD.

Comentarii