Liviu Dragnea îl taxează pe președintele Iohannis

Liviu Dragnea îl taxează pe președintele Klaus Iohannis, care a afirmat că cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, are o ”oportunitate politică”. E o afirmație greșită, spune Dragnea, care confirmă că PSD nu ia în calcul o eventuală suspendare a președintelui.

Iulian Budușan 0 comentarii

26.02.2018 - 16:45

Liviu Dragnea îl taxează pe președintele Klaus Iohannis, care a afirmat că cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, are o ”oportunitate politică”. E o afirmație greșită, spune Dragnea, care confirmă că PSD nu ia în calcul o eventuală suspendare a președintelui.

”E o procedură constituțională, nu are ce să caute PSD aici. Președintele își va exprima punctul de vedere. Sunt dezbateri, unii spun într-un fel, alții în alt fel. Categoric nu luăm în calcul suspendarea președintelui. Nu sunt specialist în Constituție, PSD nu poate contesta la CCR o decizie a președintelui. Președintele a făcut o afirmație greșită, nu pot fi de acord cu politizarea acestei proceduri. Nu putem vorbi de oportunitate politică. Cum să vorbim de oportunitate politică atunci când se vorbește despre depolitizarea justiției și independența ei? PSD a stat deoparte. După ce președintele va anunța ce intenționează să facă, o să ne spunem și noi punctul de vedere. Nu vreau să influențez o eventuală decizie a președintelui, într-un fel sau altul. Nu știam ce urma să anunțe Tudorel Toader. I-am spus să nu se facă de râs, în sensul că dacă are un punct de vedere, să fie de la un punct până la final și să îl susțină, că a mai fost un precedent în care concluziile au fost altele.”, a spus Liviu Dragnea.

Comentarii