Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea acuză de minciună Reprezentanța Comisiei Europene la București

Liviu Dragnea acuză Reprezentanţa Comisiei Europene în România că a transmis la Bruxelles informaţii false. "Minciună dusă picătură cu picătură şi de aici, din ţară şi de la Bruxelles şi de către europarlamentari, dar şi de către funcţionari de acolo", a spus Dragnea.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 30.01.2018 - 09:18

Întrebat la Antena 3 cum îşi explică poziţia critică a preşedintelui şi prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker şi Frans Timmermans, privind modificările la legile justiţiei, Liviu Dragnea a declarat: "Minciună dusă picătură cu picătură şi de aici, din ţară şi de la Bruxelles şi de către europarlamentari, dar şi de către funcţionari de acolo. Îi spun domnului comisar, îi spune domnului director general şi se creează aşa, o reţea. Cum e posibil ca Delegaţia Comisiei Europene din România să transmită informaţii false? Transmise la toţi comisarii europeni. Din declaraţiile recente ale noului premier - şi asta era cu o zi înainte de 24 ianuarie -, doamna Dăncilă nu făcuse niciun fel de declaraţii, a evitat presa Viorica Dăncilă, rezultă că în timpul mandatului său guvernul va solicita rapiditate în ceea ce priveşte atât adoptarea legilor justiţiei, care sunt adoptate, cât şi o versiune revizuită a Codului penal şi de procedură penală. Câte alte minciuni de genul ăsta s-or mai fi spus anul ăsta? Sigur că mie nu mi se pare absolut deloc corect şi cinstit faţă de România, asta e ideea".

Liderul PSD a spus că speră că atunci când va merge la Bruxelles preşedintele Klaus Iohannis va discuta cu  Jean Claude Juncker despre "modul în care se iau informaţii din România". "Aici este vorba de România şi, dincolo de PSD, de coaliţia PSD-ALDE, e o chestiune importantă şi pentru preşedintele României, care sper că va merge la Bruxelles să discute ori în plen, ori în privat cu preşedintele Junker despre tipul ăsta şi modul în care se iau informaţii din România. Pentru că noi dorim ca informaţiile din România să fie cele reale", a afirmat Liviu Dragnea.

Comentarii

loading...