8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăLiviu Dragnea a câștigat o navetă cu bere la un pariu și...

Liviu Dragnea a câștigat o navetă cu bere la un pariu și așteaptă să-i fie adusă la sediul PSD

Liviu Dragnea s-a declarat, pe Facebook, nemulțumit de aglomerația de pe Autostrada A2, din data de 1 mai, de care au suferit foarte mulți șoferi și pe care a constatat-o chiar și el, personal.

Drept urmare, un internaut l-a provocat pe Dragnea să demonstreze că a fost, cu adevărat, în trafic. Liviu Dragnea a reacționat postând o poză cu el la volan și întrebând “cum rămâne cu naveta cu bere”.

Liviu Dragnea l-a invitat pe cel care a pierdut pariul să-i aducă berea la sediul PSD, săptămâna viitoare, promițând că el va aduce micii.

“Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?”.

Întrebat când a plătit el, personal, taxa de pod la Fetești, Liviu Dragnea a răspuns prompt:

“Vineri am plătit. Personal, pentru că am fost la volan”.

Ulterior, Liviu Dragnea a revenit pe Facebook, nuanțându-și ideea:

“Pe de altă parte, vreau să le mulțumesc agenților de la Poliția Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu știu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre București se circulă destul de bine, ținand cont de numărul uriaș de mașini. Eu chiar acum intru în București și am facut doar două ore! Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele și Irina le postează? Și acum să vedem cum e traficul prin București!”

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă