Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis l-a desemnat pe Mihai Fifor intermiar. Mâine cheamă partidele la consultări

Klaus Iohannis iese la rampă după scandalul ce a pus stăpânire pe PSD! Preşedintele a acceptat demisia lui Tudose și l-a numit intermar pe Mihai Fifor, ministrul Apărării.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2018 - 12:57

Premierul Tudose mi-a înaintat demisia, am acceptat-o ! Această situație mă nemulțumește și mă îngrijoreaza! Avem doua guverne eșuate, deci avem nevoie de unul care să scurteze incertitufinile!

Vreau să avem o procedură rapidă care să ducă la stabilirea unui nou guvern, pentru că nu trebuie să degenerăm în instabilitate politică și vreau să previn posibile urmări economice, generată în interiorul PSD!

L-am desemnat pe Fifor la conducerea guvernului, iar pentru o prpvcedură rapidă, am decis să covnoc măine consultpri cu partidele. Voi trimite chiar acum invitațiile.

La un an de la alegeri avem deja două guverne PSD eşuate. Acum, evident, că este nevoie de un Guvern pentru a scurta cât se poate de mult situaţia de incertitudine. Eu vreau să avem o procedură rapidă, care va duce la stabilirea unui nou Guvern, fiindcă această nesiguranţă politică nu trebuie să degenereze în instabilitate politică şi, mult mai important, vreau să previn posibile urmări economice negative ale acestei crize generate iarăşi în interiorul PSD", a afirmat şeful statului.

Conform art. 107, alin. 3 din Constituţie, "...preşedintele României va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuţiile primului-ministru, până la formarea noului Guvern". Interimatul poate dura cel mult 45 de zile.

 

Comentarii