Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragomir: "Peste 80 de oameni din conducerea statului ascultați/urmăriți de SRI". DOCUMENTE

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir a declarat că a existat un mandat de ascultare/urmărire din partea SRI pentru 80 de persoane din conducerea statului. Dragomir susține că principalul vizat în acest dosar a fost Călin Popescu Tăriceanu.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 22.12.2017 - 12:47

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir a declarat că a existat un mandat de urmărire din partea Serviciului Român de Informații pentru 80 de persoane. Grupele operative erau formate din angajați ai SRI și DNA. Printre cei 80 se află oameni care și acum dețin funcții importante în stat, precum Călin Popescu Tăriceanu, Vasile Blaga, Ecaterina Andronescu, Varujan Pambuccian, Radu Stroe, Ioan Rus, Karoly Borbely, Enache Jiru, Costoiu, Dan Nica, Saniuta, Bogdan Teodorescu, Toma Zaharia, Vlad Moisescu, Valerian Vreme, Irina Socol, sau Tiberiu Urdăreanu.

Click pe acest link pentru a accesa DOCUMENTELE. 

https://drive.google.com/file/d/1eB_krbGJNKIvusxJmJRO2mPSaYZfgvw1/view

Mandatul a fost acordat pentru perioada 4 iulie – 6 noiembrie 2014, încetîndu-și efectele fix la 4 zile după primul tur de scrutin al prezidențialelor.

Am urmărit declarația lui Iohannis de 1 decembrie, atunci când a spus că statul paralel este o glumă proastă! Eu prezint date concrete despre statul paralel!

 

S-a discutat despre sufrageria lui Oprea! În 2014 în funcțiile de răspundere se aflau aceiași oameni din 2009!  Au fost echipe operative mixte, DNA-SRI care s-au ocupat de urmărirea acestor oameni!

UPDATE Doamna procuror Iorga să-și aducă aminte până n-o aresteazăa DNA ! 

Nu se va ajunge la aplicarea Articolului 7 în cazul României și nici al Poloniei!

Se reproșează Poloniei că îți face curățenie în casă, așa că se va face zgomot! Deci, vecinii de palier nu vor avea de comentat! Este un șantaj al anumitor forțe externe cu acest Articol 7!

După 1947 România a avut relații bune cu Israel, iar decizia de a ne abține de la recunoașterea capitalei la Ierusalim a fost o greșeala din partea României. 

Nu beneficiez și n-am beneficiat de pensie din partea SRI! 

Sunt jurnaliști care încasează bani de la SRI !

UPDATE Edward Hellvig are de ales! Rămîne cu Dumbravă sau face curățenie, altfel el devine părtaș!

Fiecare zi în care Dumbravă în care încă mai deține o funcție, SRI va fi decredibilizată! Dumbravă a fost la judecători și a dat bilețele cu persoanele care trebuiesc judecate!

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

loading...