Marcel Ciolacu (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, are semnale că PNL nu mai vrea alegeri locale pe 27 septembrie

Preşedintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, susține că au apărut semnale că PNL nu ar mai fi de acord cu desfășurarea alegerilor locale pe 27 septembrie.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

21.07.2020 - 01:14

"De o săptămână sunt mesaje că nu mai sunt de acord cu alegerile. Presupun că iarăşi au sondaje de opinie, pentru că toate deciziile pe care le ia Guvernul Orban le ia în funcţie de sondajele de opinie. Dacă nu vor ieşi din logica politică, România se va îndrepta cu capul în perete, atât în ceea ce priveşte pandemia, cât şi economic", a susținut Marcel Ciolacu, luni seară, la postul Antena 3.

După cum se știe, data alegerilor locale a fost fixată de Parlament la 27 septembrie 2020, iar PSD a anunțat că nu dorește amânarea acestora.

"Dacă am fi trăit, repet, în acea Românie normală pe care preşedintele Iohannis a invocat-o în campania electorală, ar fi fost normal ca cele mai mari partide, cel mai mare partid din România, PSD, să aibă o comunicare instituţională cu PNL. Acest lucru nu este şi se şi vede, între preşedintele Camerei sau preşedintele Senatului şi primul ministru nu există nicio comunicare instituţională. Noi nu primim informări în ceea ce priveşte, nici măcar situaţia pandemiei, ca să nu mai vorbim de cifrele economice, pe care le aflăm din presă sau de la agenţiile din străinătate", a explicat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Comentarii