15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăLiderul europarlamentarilor PNL acuză presiuni asupra Comisiei Juridice din PE

Liderul europarlamentarilor PNL acuză presiuni asupra Comisiei Juridice din PE

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat că luni dimineață, la ora 10:30, Comisia JURI se întrunește din nou pentru a identifica și formula recomandări pentru deblocarea situației în care se află Rovana Plumb:

”Luni dimineață, la ora 10:30, Comisia JURI se întrunește din nou pentru a discuta cazul candidatului propus de România”, a precizat Rareș Bogdan duminică, la Antena 3.

Fostul jurnalist a mai declarat că ”au existat presiuni” asupra comisiei pentru a se întruni din nou și pentru a relua discuțiile referitoare la modul în care poate fi soluționat cazul fără precedent al propunerii României pentru funcția de comisar european:

”Au existat presiuni ca să se întrunească a doua oară Comisia JURI. În mod normal, candidatul respins trebuia retras și se revenea cu o nouă propunere”, a declarat Rareș Bogdan duminică seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Rareș Bogdan a mai spus că președintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ”nu își va permite” să meargă în echipă cu Rovana Plumb și că va cere ca aceasta să fie schimbată cu o altă propunere.

Cele mai citite

Economia UE va suferi dacă va intra într-o „cursă a subvențiilor” cu SUA și China

Economia Uniunii Europene va fi afectată dacă va intra într-o ”cursă a subvențiilor” cu Statele Unite(SUA) și China, avertizează un oficial din cadrul Fondului...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...
Ultima oră
Pe aceeași temă