Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lazăr, despre OUG pentru modificarea codurilor penale

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat, întrebat fiind despre oportunitatea unei Ordonanţe de Urgenţă prin care să se modifice codurile penale, că ”există nişte priorităţi ale sistemului judiciar român şi ele sunt în raportul MCV” şi consideră că ”acelea trebuie rezolvate”.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 12.12.2018 - 13:47

”Vă rog să observaţi că există nişte priorităţi ale sistemului judiciar român şi ele sunt în raportul MCV, acelea trebuie rezolvate”, a declarat, la sediul CSM, Augustin Lazăr.

Acesta a participat la şedinţa în care s-a ales noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii şi a afirmat că ”suntem în măsură, pas cu pas, să rezolvăm problemele care sunt de rezolvat dacă cu toţii credem în valorile Justiţiei europene”.

”Avem forme juridice bune, conţinutul acestor forme trebuie să se acumuluze treptat”, a mai spus Lazăr.

 

Comentarii

loading...