La nouă secții din Sectorul 1 se renumără voturile, la șapte dintre ele sunt erori substanțiale

Avocatul Mihai Drăgan, reprezentantul organizației PSD Sector 1 și al primarului Dan Tudorache, a anunțat, marți, că la 9 secții de votare din Sectorul 1 se renumără voturile.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 29.09.2020 - 18:06

Avocatul Mihai Drăgan, reprezentantul organizației PSD Sector 1 și al primarului Dan Tudorache, a anunțat, marți la amiază, că la 9 secții de votare din Sectorul 1 se renumără, în acest moment, voturile de la alegerile locale.

Potrivit avocatului Mihai Drăgan, numărătoarea paralelă a PSD atestă că Dan Tudorache ar fi obținut 205 voturi în plus față de Clotilde Armand și, drept urmare, ar trebui să fie reconfirmat în funcția de primar de sector.

Totuși, avocatul a precizat că la șapte din cele nouă secții la care se renumără voturile s-au remarcat diferențe substanțiale între datele din procesele verbale și numărul de voturi exprimate, ceea ce face necesară renumărarea acestora.

Biroul Electoral Central (BEC) s-a reunit, marți, pentru a discuta mai multe probleme, una dintre ele fiind solicitarea PSD - Sector 1 de a se renumăra voturile de pe raza acestui sector. Pe de altă parte, surse neoficiale anunță că Biroul Electoral Central ar urma să ia, abia miercuri, o decizie privind renumărarea voturilor din întregul Sector 1.

Comentarii