Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kovesi iese la atac: "Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiță este o minciună incalificabilă"

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi neagă categori că ar fi primit bani de la Sebastian Ghiță.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 28.03.2018 - 15:23

"Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiță este o minciună incalificabilă și, prin urmare, în mod categoric, voi urmă căile legale", a fost răspunsul Laurei Codruța Kovesi, la solicitarea Antena 3.

Sebastian Ghiță a confirmat, miercuri, dezvăluirea făcută cu o zi în urmă de jurnalistul Dan Andronic și anume că i-a dat bani Laurei Codruța Kovesi ca să își cumpere o mașină.

Totul s-ar fi întâmplat în perioada în care actuala șefă a DNA a lucrat la Bruxelles, susține jurnalistul Dan Andronic, într-un nou episod "Noi suntem statul", publicat în Evenimenul Zilei.

Confirm dezvăluirea lui Andronic: este reală! I-am dat banii lui Kovesi pentru mașină. Banii n-au mai fost returnați", a transmis Sebastian Ghiță, la solicitarea Antena 3.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a precizat, miercuri, pentru Antena3, că i-ar fi dat bani lui Florian Coldea ca să-i dea Laurei Codruţa Kovesi pentru ca aceasta să îşi cumpere o maşină, bani care nu ar mai fi fost returnaţi de procurorul-şef DNA. Anterior, jurnalistul Dan Andronic a scris în EVZ că Sebastian Ghiţă i-a povestit că Laura Codruţa Kovesi a vrut să îşi cumpere o maşină, în timp ce era la Bruxelles, ca înalt reprezentant al Ministerului Justiţiei pentru relaţia cu Comisia Europeană în cadrul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană.

Dan Andronic iese la rampă

Jurnalistul Dan Andronic iese la rampă cu o replică furibundă, după ce Laura Codruţa Kovesi a spus că dezvăluirile făcute recent de Sebastian Ghiţă şi EVZ sunt minciuni incalificabile.

"Mi se pare uşor nelalocul ei pentru că nu aduce nicio dovadă şi nu poate să mă acuze şi pe mine de minciună, pentru că eu am relatat ce spunea domnul Ghiţă. Eventual doamna Kovesi poate fi mincinoasă şi Sebastian Ghiţă, pentru că povestea are două capete. Dacă nu a trăit doar cu apă şi aer, e greu de explicat cum şi.a cumpărat o maşină de 15.000 de euro. Nu e o sumă mare, dar trebuie raportat la veniturile dânsei. Aştept să văd dacă apare o nouă mătuşa Tamara. Orice sumă pe care o primeşti trebuie trecută în declaraţia de avere. (...) Orice modificare a situaţiei financiare sau a patrimoniului trebuie menţionată. Deocamdată există indicii temeinice care ne duc într-o anumită onă şi spre o anumită concluzie.Acum, nu pot să ne placă numai anumiţi denunţători. În mod normal nu ar trebui să meargă aşa.", a declarat Dan Andronic la Antena 3.

Replica lui Dan Andronic vine după ce șefa DNA a declarat, într-un răspuns pentru Antena 3: „Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiță este o minciună incalificabilă și prin urmare, în mod categoric, voi urma căile legale”.

Comentarii

loading...