Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Klaus Iohannis sau Viorica Dăncilă? Campania electorală s-a terminat

Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, care a început pe 15 noiembrie, s-a încheiat sâmbătă, la ora 7,00, potrivit Agerpres.

Redacția Online 0 comentarii

23.11.2019 - 11:22

După încheierea campaniei electorale, se interzice difuzarea de mesaje electorale în format audio, vizual sau mixt pe ecrane digitale amplasate în locuri publice ori private, precum şi prin intermediul unor vehicule special amenajate.

În durul al doilea al alegerilor prezidenţiale au intrat Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Scrutinul va fi câştigat de candidatul care obţine cel mai mare număr de voturi valabil exprimate. Mandatul şefului statului este de cinci ani.

Votul pentru românii din străinătate a început vineri, aceştia având la dispoziţie trei zile pentru a-şi exprima opţiunea. La aceste alegeri s-a putut vota şi prin corespondenţă.

Duminică, în ţară, vor fi deschise 18.748 de secţii de votare pentru alegerile prezidenţiale. Potrivit AEP, numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este 18.217.411 cetăţeni.

La primul tur al alegerilor prezidenţiale, care a avut loc pe 10 noiembrie, au fost 14 candidaţi.

Comentarii