15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăKlaus Iohannis: Nu există motiv de suspendare

Klaus Iohannis: Nu există motiv de suspendare

Liviu Dragnea ar trebui să dispară pur și simplu din viața politică, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, președintele Klaus Iohannis. El a acuzat comportamentul irațional al acestuia și al PSD care face zid în jurul lui Dragnea și nu înțelege că acesta trebuie să plece după ce a fost condamnat. Pe de altă parte, Iohannis a explicat că a decis să își anunțe candidatura pentru încă un mandat pentru că scena politică este extrem de tulbure, iar unii vor fi astfel încurajați să meargă mai departe. 

În politică nu trebuie să aștepți până la ultima condamnare, a mai spus el. Iohannis a adăugat că ceea ce este grav este că PSD nu înțelege acest lucru și a acuzat comportamentul irațional al PSD și al lui Liviu Dragnea. 

Iohannis a mai spus că a decis să anunțe candidatura pentru un nou mandat de președinte pentru a da un semnal într-un context tulbure.

 

“PSD nu este extrem de fericit că am făcut astăzi acest anunț”

 

”Scena politică românească a intrat într-o fază destul de tulbure. Am urmărit mai multe sondaje și toate arată că nivelul de nemulțumire este peste 80% ceea ce este extrem, extrem de mult. Arată că lumea nu mai are încredere în clasa politică. În acest context, am considerat că acest anunț poate să constituie un punct interesant. Poate unii vor fi încurajați să meargă mai departe, alții probabil nu vor primi atât de bine acest anunț. Am vrut o clarificare necesară a intențiilor (…). Eu cred că PSD nu este extrem de fericit că am făcut astăzi acest anunț”, a spus Iohannis. 

El a reafirmat că nu se teme de suspendare. ”Vă spun încă o dată, nu mă tem de nicio suspendare și chiar e bine să detaliez un pic. Deciziile nu le-am luat pentru că mă tem sau nu mă tem de o suspendare. Dacă discutăm mai concret de suspendare, unu la mână, acum nu există motiv pentru suspendare, doi la mână, nu are cine să facă suspendarea”, a comentat el.

 

 

 

 

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă