Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iulian Capsali: Justiția parazitată de servicii bagă oameni în mormânt

Directorul editorial al cotidianului România liberă, Iulian Capsali, acuză justiția parazitată de servicii că bagă în mormânt oameni incomozi.

Share

Iulian Capsali 0 comentarii

Actualizat: 09.08.2018 - 15:06

”Să bagi oameni la pușcărie care sunt măcinați de boli incurabile sau să nu-i eliberezi și să-i lași să moară acasă pe cei în stadii terminale, să fie uciși oameni incomozi, asta nu denotă decât faptul că mentalitatea totalitară a unei justiții parazitate de servicii, introducerea indezirabililor prin "culoare" în care soarta lor era deja pecetluită, tot acest proces are dimensiuni criminale. Sorin Crivăț, Dan Adamescu. Jean Pădureanu scos legumă din detenție. Ion Stan mort după ce a fost ucis social, întrucât spunea lucruri care cutremurau scena politicii. Ieri judecătorul Stan Mustață. Acestea sunt cazuri la vedere. Nu avem idee câți mai sunt între cei neștiuți, pentru că pofta de distrugere de vieți omenești a lovit inclusiv în oameni simpli”, a scris Iulian Capsali pe contul său de Facebook.

Comentarii