Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iulian Capsali: "Înalta trădare nu cred că are termen de prescripție"

Publicistul Iulian Capsali atrage atenția asupra unui amănunt trecut cu vederea de o mare parte a presei și societății civile. Faptul că CIA a instrumentat o acțiune de distrugere a trusturilor de presă cu capital românesc, la care au participat instituțiile de forță SRI și DNA.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 15.03.2018 - 09:15

"Cel mai devastator adevăr pe care l-am auzit în interviul din seara asta nu este cel legat de poza lui Ghiță cu Kovesi - care nu poate să mire decât pe infantilii #rezist -, ci faptul că CIA a instrumentalizat o acțiune de distrugere a trusturilor de presă cu capital românesc, la care au participat instituțiile de forță "naționale", inclusiv DNA-ul și SRI-ul, cel care are ca deviză "Patria a Priori", scrie Capsali pe contul personal de Facebook.

"Nu Rusia lui Putin, ci administrația "democrată" a lui Obama a realizat acest masacru antidemocratic. Or, mi se pare că asta se constituie într-un atentat la siguranța națională, întrucât pare că se urmarea ca dictatura mascată a Statului Paralel să nu fie contestabilă în mass media mainstream locală. 
"Câinele de pază al democrației" trebuia să fie castrat și cu botnița metalică pusă definitiv, pentru ca turturicii, dogioaicele, tapalabele, orhideii, orcanii, guranii și celelalte orătănii acoperite sau descoperite să poată să schimbe percepția publicului în direcția dorită de forțele globaliste (cele care-l masacrează azi pe Trump la el acasă, la peste un an de la alegeri). Asta explică foarte multe, inclusiv ce se întâmplă în politică, finanțe, economie, cultură, viață eclezială etc", mai scrie publicistul.

"Este acest fapt de o gravitate care poate să țină de Curtea Marțială? Întreb, pentru că nu am referințe în articolele din Codul Penal care se referă la înalta trădare și dacă se atinge acest paragraf. Înalta trădare, din câte știu, nu cred că are termen de prescripție", își încheie Iulian Capsali postarea pe pagina de Facebook.

Comentarii

loading...