Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iordache: Sesiune parlamentară extraordinară, posibil convocată la sfârşitul lui august

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat, vineri, că Parlamentul ar putea fi convocat în sesiune extraordinară la sfârşitul lunii august pentru adoptarea unor proiecte cu impact major, potrivit Agerpres.

Rl online 0 comentarii

20.07.2018 - 19:54

"Ar putea fi o sesiune extraordinară parlamentară în ideea că sunt nişte legi care sunt prioritare, cum este cea privind spălarea banilor. În momentul acesta Guvernul evaluează, dar, dacă se constată..., pentru că înţeleg că am fost acţionaţi deja la Curtea Europeană şi, decât să plătim sancţiuni, putem face o sesiune extraordinară. Proiectul de lege a plecat târziu de la Guvern, este în Senat şi atunci într-o sesiune extraordinară să fie adoptat şi să-l aducem la Cameră. Dar în perioada aceasta Guvernul ar putea să mai găsească şi alte proiecte care, repet, au o anumită urgenţă", a precizat Florin Iordache.

El a spus că sesiunea extraordinară ar putea avea loc în ultima săptămână a vacanţei parlamentare.

"În general, în ultima săptămână oricum sunt comisii şi am spus că, dacă vor fi nişte proiecte cu impact major, adică decât să plătim nu ştiu câte penalităţi pe zi, atunci putem să facem o sesiune extraordinară ca să rezolvăm aceste chestiuni", a completat Iordache.

Comentarii

loading...