Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Ionel Arsene: Prefectura Neamţ a emis ordin de suspendare din funcţie

Subprefectul de Neamţ, Iulian Jugan, a semnat, joi, ordinul de suspendare din funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean, Ionel Arsene, după ce acesta a fost arestat preventiv, a redactat Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

01.02.2018 - 12:57

Prefectura Neamţ a emis, joi, ordinul de suspendare din funcţii a şefului Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, după ce, luni seara, acesta a fost dus în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

„Astăzi (joi – n.r.), subprefectul Iulian Jugan a semnat ordinul de suspendare a domnului Ionel Arsene atât din calitatea de consilier judeţean, cât şi din cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Prefectura a trimis comunicarea către Consiliul Judeţean şi, în acest caz, misiunea Prefecturii Neamţ s-a încheiat. Din câte ştiu eu, potrivit procedurilor în astfel de situaţii, probabil că urmează ca reprezentanţii CJ Neamţ să facă o şedinţă extraordinară, în cadrul căreia, prin vot, se va decide dacă domnul Ionel Arsene va fi sau nu suspendat”, a declarat joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, Gabriel Apetrii, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Neamţ.

Acesta a adăugat că ordinul de suspendare din funcţii privindu-l pe Ionel Arsene a fost semnat de subprefect, deoarece prefectul Vasile Panaite este în concediu.

Comentarii

loading...