Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis vrea o variantă mai simplă a stării de alertă: "Ori ești precaut ori ești prost"

Președintele Iohannis a declarat din nou, joi, că el consideră necesară prelungirea stării de alertă, după data de 16 iunie 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.06.2020 - 20:02

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi după-amiază, că își menține părerea conform căreia este nevoie de starea de alertă.

Șeful statului a precizat însă că "nu dorim să ne întoarcem în trecut", adică nu dorește o stare de alertă cu aceleași restricții de până acum.

Iohannis a explicat că dorește "o variantă mai simplă, mai suplă a stării de alertă", care să mențină unele obligații pentru cetățeni, cum ar fi aceea de a purta mască în spații închise.

Șeful statului a precizat, în atenția politicienilor care cer dovezi despre necesitatea acestor restricții, că dovada este numărul de peste 200 de cazuri noi de coronavirus care au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în România. Într-o asemenea situație de evoluție a numărului de îmbolnăviri, "în fața unei boli, ori ești precaut, ori ești prost, una din două", a opinat șeful statului.

Comentarii

loading...