Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis vrea descurajarea actelor ostile în regiunea Mării Negre

Iohannis vrea descurajarea actelor ostile în regiunea Mării Negre

Șeful statului solicită o acțiune cuprinzătoare şi coordonată la toate nivelurile, inclusiv politic

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

16.08.2019 - 13:15

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, în discursul rostit la ceremoniile de Ziua Marinei, de la Constanţa, că, pentru descurajarea actelor ostile în regiunea Mării Negre, avem nevoie de o actiune cuprinzătoare şi coordonată la toate nivelurile, inclusiv politic.

Conform preşedintelui, asigurarea securităţii şi apărării naţionale, care garantează siguranţa fiecărui român, nu se poate realiza fără o bună înzestrare şi modernizare a Armatei şi fără perfecţionarea continuă a militarilor noştri. ”Trebuie să acţionăm mult mai rapid, pentru a depăşi sincopele şi inconsecvenţele din procedurile de achiziţie a dotărilor atât de necesare misiunilor în care suntem angajaţi”, a subliniat preşedintele. Şeful statului a decorat Bricul ”Mircea” cu Ordinul ”Virtutea Maritimă”. Iohannis a sosit la manifestările de Ziua Marinei, de pe faleza din Constanţa Şeful statului a fost întâmpinat de ministrul Apărării Gabriel Leş. Preşedintele a venit împreună cu soţia sa, Carmen. Mii de persoane sunt prezente pe faleză manifestări, fiind programate exerciţii complexe ale militarilor din cadrul Forţelor Navale. La eveniment sunt prezenţi şi militari americani şi italieni.

 

Citește totul despre:

Comentarii