Iohannis transmite condoleanţe familiei militarului mort la Alba Iulia

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri condoleanţe familiei militarului mort la Alba Iulia în timp ce ajuta la descărcarea unui tanc şi a solicitat urgentarea anchetei în acest caz.

Share

Rl online 0 comentarii

23.11.2018 - 13:45

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristeţe despre tragicul incident care a avut loc în această zi, la Alba Iulia, în urma căruia un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” din Turda a decedat în timp ce participa la activităţile de pregătire a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei şi camarazilor militarului care şi-a pierdut viaţa la Alba Iulia, alături de întreaga sa compasiune", anunţă Preşedinţia.

Preşedintele Iohannis a solicitat anchetarea cu celeritate a cauzelor producerii incidentului.

Un militar a murit, vineri, în timp ce descărca un tanc pentru parada de 1 Decembrie.

Incidentul s-a produs în gara din Alba-Iulia şi se pare că bărbatul a atins firele de înaltă tensiune.Militarul mort la Alba-Iulia făcea parte din Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA” din Turda, aun anunţat, vineri, reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Aceştia au precizat că a fost deja anunţat Parchetul Militar care va prelua dosarul, fiind, de asemenea, făcută o anchetă de către o comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Comentarii