Foto: Arhivă

Iohannis: PSD-iștii încalcă toate regulile cărora ceilalți români li se supun

Președintele Klaus Iohannis a susținut, miercuri seară, că "PSD-iștii încalcă toate regulile cărora ceilalți români li se supun".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.10.2020 - 18:52

Președintele Klaus Iohannis a susținut, miercuri seară, că "PSD-iștii încalcă toate regulile cărora ceilalți români li se supun", pornind de la faptul că Marcel Ciolacu a fost surprins într-un restaurant, încălcând regulile impuse de autorități.

"Cât de greu e pentru un PSD-ist să-și pună o mască?", s-a întrebat președintele Iohannis, într-o conferință de presă televizată. El a spus că îl "revoltă" faptul că unii lideri ai PSD, deși "cunosc foarte bine situația", refuză să respecte regulile necesare pentru combaterea pandemiei.

Șeful statului a salutat faptul că, în aceaată perioadă de criză sanitară, este la guvernare PNL și a susținut că, dacă ar fi fost la guvernare PSD, "ar fi fost mult mai rău".

După cum se știe, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost amendat de Poliție pentru că a participat la o masă într-un restaurant din județul Buzău cu încălcarea regulii care spune că, la o masă, se pot afla cel mult șase persoane. Printre alți lideri PSD prezenți la acea masă s-a numărat și fostul premier Mihai Tudose.

Restaurantul este în stațiunea Sărata Monteoru, care nu se află în scenariul roșu, deci avea voie să funcționeze.

Comentarii